cafe-

-speciaalbier

welkom bij barbier

bar

de bar

even voorstellen

samenwerking

Ik ben Ton Vergeer, 60 jaar jong. Ruim 30 jaar werkend in de horeca, waarvan 27 jaar eigenaar van de Tapperij in Gouda. BarBier is een speciaal biercafé op de markt in Gouda.

BarBier is de nieuwe hotspot van het Goudse uitgaansleven. De bar heeft een stoere moderne uitstraling door het gebruik van oud hout en staal. Een trendy speciaal biercafé waar jong en oud elkaar ontmoeten. Waar we genieten van een heerlijk vers getapt glas bier. BarBier is weer een echt café. Natuurlijk is er ook een borrelhap en zijn er mooie gerechten te verkrijgen die we combineren met mooie bieren, maar de nadruk ligt op een mooi bier drinken.

BarBier heeft een prachtig terras, waar bijna het hele jaar de zon schijnt. Dit betekent dat we lange openingstijden hebben. ’s Morgens ben je welkom voor een perfect gezette koffie met huisgemaakte appeltaart, of lunchspecialiteiten met Goudse kaas. En eenmaal hierbinnen geweest, weet je ons te vinden voor dat mooie glas bier later op de dag.

Door de jaren heen zijn er nogal wat cafés gesloten of omgebouwd tot eetcafés of restaurant. Een veel gehoorde klacht is dan ook, dat er te weinig uitgaansleven is in Gouda.

Daar is met de komst van BarBier weer wat verandering in gebracht. Uitgaan doe je bij BarBier!

In de tijd dat we nu open zijn, zijn we al gevraagd lid te worden van

 ’t genootschap van Hertog-Jan.

Een selecte groep van Hertog-Jan bedrijven die trots zijn op het uitdragen van Hertog-Jan.  Het zijn allen bedrijven waar de brouwerij zich graag aan verbindt.

 

Als cafébedrijf met zo’n mooie selectie aan bieren is ook een samenwerking met Untappd niet meer dan logisch. Check in als je bij ons binnenkomt en scoor een nieuw bier in je lijst. Hou Untappd in de gaten voor nieuwe bieren, speciale batches en acties.

NIEUWS

Ondanks dat BarBier nog een jong bedrijf is, hebben we ons ingeschreven voor de Misset café top 100. Hou onze website en Facebook pagina in de gaten voor nieuws hierover.

 

 

 

BarBier reportage op RTL XL