MEER DAN 130 BIEREN OP DE FLES & 12 OP DE TAP

En natuurlijk ook genoeg keuze voor de BOB, wijndrinker, thee- en koffieleut & mixdrankliefhebber

HÉT SPECIAALBIERCAFÉ VAN GOUDA

Als speciaalbiercafé willen we jou op zo veel mogelijk verschillende manieren kennis laten maken met de rijke wereld der bieren. Met meer dan 130 verschillende bieren op fles en 12 op tap is er genoeg om te proberen. Vind je het lastig om te kiezen of juist zin in iets nieuws? Onze bartoppers helpen je graag om een biertje te vinden wat je lekker vindt.

Misschien ben je al een echte kenner? Kom dan langs voor de special-editions. De speciale edities wisselen elkaar natuurlijk altijd af. Wat we bijna altijd in huis hebben is de Hertog Jan Vatgerijpt editie. Hierbij worden bieren van Hertog Jan gerijpt op bijzondere vaten of er worden speciale kruiden aan toegevoegd. 

Een high-beer is ook altijd mogelijk en wordt in overleg samengesteld gebaseerd op de bieren die je lekker vindt en dan bijpassende hapjes daarbij. Hier is vaak wel iets meer voorbereiding voor nodig, dus vooraf reserveren is handig!

BarBier proefplank

Zin in een lekker biertje of ben je op zoek naar een lekker cadeau? Dan ben je in onze (Bar)Bierwinkel aan het juiste adres!

NATUURLIJK OOK VOOR DE BOB, WIJNDRINKER, THEE- EN KOFFIELEUT & DE MIXDRANKLIEFHEBBER

De hele dag kun je bij ons terecht voor koffie en thee van Earth Coffee and Tea. Van iedere kilo koffie die wij verkopen, gaat er €3,00 naar drinkwaterprojecten in de wereld. Drink je graag een cappuccino of latte, maar liever zonder koemelk? Dan maken wij hem graag voor je met havermelk.

In the need for something stronger? Ook dan kun je bij ons terecht. We hebben een ruim assortiment aan sterke dranken.