ETEN BIJ BARBIER

We hebben een heerlijke en uitgebreide borrelkaart, maar je kunt ook terecht voor een lekkere hap. We proberen in de keuken rekening te houden met zo veel mogelijk wensen.

LUNCHEN, BORRELEN & AVONDETEN

Bij BarBier kun je terecht voor een lekkere hap op elk moment van de dag. We werken samen met de lokale kaasboer. We proberen in de keuken rekening te houden met zo veel mogelijk wensen. Zo staan er altijd minstens 2 gerechten op onze kaart die plantaardig zijn. Genoeg opties voor alle vegetariërs. Maar ook de vleeseter kan zijn hart ophalen.

Onze keuken is geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur. Na 21.00 uur serveren wij onze borrelkaart, met genoeg ander lekkers.

Bekijk onze kaart

RESERVEREN

Maatregelen in verband met corona
Wil je binnen bij ons eten? Dan kun je natuurlijk reserveren. Als we nog geen 30 gasten binnen hebben, ben je van harte welkom. We vragen je ter plekke of je gezond bent. Deze gegevens bewaren wij niet. Je mag binnen met z’n tweeën bij elkaar zitten. Zijn jullie met meer? Dan wordt de 1,5 meter gehandhaafd. We hopen dat jullie dit begrijpen.

Reserveren voor voor lunch of avondeten kan op alle momenten. Op vrijdag en zaterdag reserveren wij geen vaste tafels in verband met de drukke borrel. Natuurlijk kun je wel een reservering doen en zodra er een plekje vrij komt, kun je aan tafel. Tot die tijd kun je genieten van een lekker drankje aan de bar.

Reserveren